hayat ve müzik

Kendi kendime hayat ve müzik üzerine konuşuyorum. Allah sonumu hayretsin.

Pazartesi, Eylül 25, 2006

Hoşgeldin Mehmet Alp


Sevgili arkadaşlarımız Ertolga ve Tuba'nın sarımı sarı bir bebekleri oldu. Allahın Adapazarı'ndan gelip Acıbadem'de doğum yapan bu sevgili arkadaşlarımızı kutlar, Mehmet Alp'le beraber ömür boyu sağlık, mutluluk ve bolca Galatasaray şampiyonluğu görmelerini dileriz.

Hem babasının fasa fiso bir Galatasaray'lı olması (fener tribününden maç izler kendisi) hem de annesinin fenerli oluşu ve kendisinin de Kadıköy doğumlu olması nedeniyle bir fenerbahçeli olacağından hiç şüphemiz yok. Biz kendisini Galatasaray'lı yapmak için sarı-kırmızı hediyelere boğacaz tabi ki ama anne gibi büyük bir rakibi ekarte çok zor olacak.

Fenerbahçe nin etkili olduğu anadolu topraklarında oturmayıp Avrupa da Galatasaray'ın söz sahibi olduğu yerlerde otursalar Galatasaray'lı yaparız ama bu şekilde çok zor görünüyor. Neyse Fener'li olsun ki onla da dalga geçelim. Zaten Mehmet Alp'in dünyaya gelişinin tek bir nedeni var o da bundan 15 sene sonra Ertolga'nın balkonunda veya Antalya'da bizim evin balkonunda rakı içen babası ve arkadaşlarına bakkala gidip rakı almak.

Mehmet Alp'in fotosunu çekemediğimiz için benim Mehmet Alp'in pipisinin boyunu görünce geçirdiğim şok sırasında çekilen fotomu koydum. İdare edeceksiniz artık. Yakın zamanda Mehmet Alp efendinin de fotoları gelmeye başlar.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home