hayat ve müzik

Kendi kendime hayat ve müzik üzerine konuşuyorum. Allah sonumu hayretsin.

Cuma, Nisan 21, 2006

Alkolik Hareket Engellenemez!


Uzun zamandır ihtiyacımın olduğunu anladığım bir gece geçirdim dün. Murat denen sayın arkadaşımın “oğlum ben senin halini beğenmiyorum gel biraz konuşalım” tadında ki yaklaşımı beni onun yanına attı. Beraber Caddebostan’da -ya da her neresi ise- Chicken Last Stop isimli bir yere gittik. Boğazlanan tavukların son durağı olan bu nezih mekanda birer tavuğun ve biraz muhabbetle beraber birkaç biranın hakkından geldik. Sonrasında B Planı’nın acar – ne demekse- gitaristi Gürkan aramıza katıldı. Biraz çocukluk anıları, biraz Yiğit Özgür biraz müzik derken mekandan ayrılıp sahile gidip orada biraz laflamaya karar verdik.

Çok uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yaparak bakkaldan şarap ve bira eşliğinde plastik bardak alarak soğuğa karşı alkol hareketini başlattık. Gerçi pek soğuk sayılmazdı ama burnumuzu akıtacak kadar etkili bir soğuk bekliyordu bizi sahilde. Gürkan denen çevreci sayılmayan çevre mühendisi arkadaşımızın “oğlum yazın burada biyolojik faaliyetler hızlanır, bu denizde ki organizmalar hareketlenir, bok kokar afedersin” şeklinde ki açıklaması ışığında havanın soğukluğuna şükredip geyik çevirdik ayak üstü. Her birimizin götü soğuk duvara oturtulamayacak kadar nadir parçalar olduğu için elimizde ki plastik bardaklara doldurduğumuz DLC – Kalecik Karası şaraplarımız ile ayak üstü bir kokteyl çevirdik denebilir. Bizler için kokteylin en sıkıcı yanı Perşembe akşamı düzenleniyor olması iken Murat içinse tek sorun kokteyle katılan hiçbir kadın olmamasıydı.

1 Comments:

At 10:02 ÖÖ, Anonymous Adsız said...

caddebostan sahilinde sizden âlâ karı mı var hayvan adam ki cabbar murat kokteylde avrat eksikliği içine girsin. tipinize dedirtmeden çektrin gidin ulen. bu arada koyunlu montundan bahsetmemişsin
:)

 

Yorum Gönder

<< Home